.
×

Vajza që emocionoi fortë Bekim Jasharin në emision!Kryetari i skenderajit Bekim jashari është emocionuar jashtëzakonisht kjo voglushe dhe nuk mundi t`i përmbahet

Për më tepër ndiqeni emisionin se për çfarë behet fjalë.