.
×

Vajza e politikanit kosovar mahnit me zërin e saj të fuqishëmYllëza paska zë të mrekullueshëm! Vajza e ish-ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasanit, është një talent i vërtetë. Në një video të publikuar nga politikani, Yllëza shihet duke performuar këngën ‘Perfect’ nga Ed Sheeran.

Zëri i Yllëzës merr vëmendjen pasi që ajo është një vajzë e vogël por me potencial të madh.

VIDEO