.
×

Urimi i Vedatit :“Oj Kosovë o shtet i ri, dy bajrama pa qeveri”Aktori, regjisori dhe artisti i njohur i Stupcave, Vedat Bajrami, ka bërë një urim special për Kurban Bajram.
Ai në faqen e tij zyrtare në Tëitter ka shkruar një postim urues për bajram ku në njëfarë mënyrë kritikohet mos themelimi i institucioneve.
Sipas Vedatit, që dy festa të bajramëve Kosova është pa qeveri.
“Oj Kosovë o shtet i ri, dy bajrama pa qeveri”, u shpreh Vedati në Twitter.