[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Universiteti i Prishtinës merr një vendim për studentëtBotapress 22 Nëntor – Senati i Universitetit të Prishtinës ka marrë vendim që në afatin e nëntorit të jenë dy provime.Ky njoftim është publikuar në faqen e Senatit të Universitetit të Prishtinës ndërsa nga sot, është hapur semsi për regjistrimin e semestrit.

“Të dashur studentë! Sot, me datë 22.11.2019, Senati i Universitetit të Prishtinës, ne mbledhjen e mbajtur ka vendosur:

– nëntori si afat i jashtëzakonshem, të mbahet me nga dy provime dhe atë në çdo njësi akademike, pa përjashtime;-hapet semsi për regjistrim të semestrit dhe atë qe nga sot; Urime dhe suksese”, thuhet në njoftimin në Facebook.

Të dashur studentë!Sot, me datë 22.11.2019, Senati i Universitetit të Prishtinës, ne mbledhjen e mbajtur ka…

Publiée par Senati i Universitetit të Prishtinës sur Vendredi 22 novembre 2019

Menu Title