[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ugljanin nervozon serbët: Themeluesi i Serbisë, Stefan Nemanja ka kryer më shumë krime se sa Ratko MlladiçKryetari i partisë SDA në Sanxhak, Sulejman Ugljanin tha në Pazarin e Ri, se Stefan Nemanja, themelues i shtetit serb, ishte një kriminel dhe që sipas tij nuk duhet të quhet në emër të tij një  shkollë në Pazarin e Ri.

Ai tha se Stefan Nemanja shkroi një platformë kriminale që më vonë u frymëzuan nga kjo platformë Ratko Mlladiç, Radovan Karaxhiç dhe Draža Mihajlloviç.

“Serbët të gjithë ata që kryen krime dhe gjenocid kundër popullit boshnak, shenjtorëve, të till si Stefan Nemanja i cili shkroi platformën për kriminale për shfarosjen e të parëve tanë, Bogumil, dhe ilirëve. Një kriminel i tillë iu dha titulli i një shenjtori. Ata dhanë të drejtën për të dhënë emrin shkollës fillore në Novi Pazar emrin e atij krimineli”, tha Ugljanin.

Ai shtoi se Stefan Nemanja thuhet se ka shkruajtur një platformë kriminale në vitin 1176 në Sanxhakun e sotem për t’i shfarosur, ilirët.

 

 

 

 

Menu Title