[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

U promovua libri “Dhimbje e shkruar” i autores Shpresa Gashi-ZurnaciAutorja Shpresa Gashi-Zurnaci promovoi librin “Dhimbje e shkruar” në lokalet e shoqërisë kulturore “Agimi” në qytetin e Prizrenit, shkruan Botapress.info

Shumë njerëz nga vende të ndryshme morën pjesë gjatë promovimit të librit të autores prizrenase e cila jeton dhe vepron në Turqi.

Ky libër shpreh shpirtin rrënësor të poetës, ky libër ka tre cikle dhe secili prej tyre shpreh një mesazh të fuqishëm, u shpreh redaktori I librit Bedri Halimi./Botapress.info/

VIDEO

 

Menu Title