.
×

Triumfon një shqiptar tjetër: Vedat Gashi, kandidat për asamblenë në New YourkNjë tjetër shqiptar arrin të triumfojë jashtë vendit. Bëhet fjalë për Vedat Gashin, një nga kandidatët për asamblenë e Nju Jorkut. Ai ia ka dalë të triumfojë në garën e brendshme të Partisë së Pavarësisë në Nju Jork. Gashi është mbështetur nga Partia e Pavarësisë, shkruan Botapress

Gashi është zëri i pavarur që kemi nevojë në një kohë kur komuniteti dhe kombi ynë janë shumë të ndarë . Ne duhet të zgjedhim drejtuesit që i vlerësojnë njerëzit mbi partinë. Franc Mackay, kryetar i Partisë së Pavarësisë së Nju Jorku,shkruan Botapress

Gashi është avokat dhe vjen nga Kosova. Ai njihet si një aktivist i çështjeve kombëtare në SHBA.