.
×

Tre vjet burg dhe 200 mijë euro gjobë për Pashk MirashinGjykata Themelore në Prishtinë e ka shpallur fajtor të akuzuarin kryesor për keqpërdorim të detyrëz zyrtare, mashtrim e falsifikim, Pashk Mirashi, dhe e ka dënuar atë me 3 vjet burg.

Në vendimin e gjykatës thuhet se Mirashi gjithashtu detyrohet t’ia kompensojë Bankës Kreditore shumën prej 200 mijë euro.

Fajtor është shpallur edhe i akuzuari tjetër në këtë rast, Merdijan Kukleci, i cili është dënuar me dhjetë muaj burg me kusht. kallxo