[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Tifozët nga Presheva gati të nisen për SerbiGrupit të tifozëve shqiptarë që do ta përkrahin Shqipërinë në ndeshjen ndaj Serbisë i janë bashkuar edhe shqiptarët nga Presheva. Ndeshjen e 14 nëntorit në Beograd pritet ta përkrahin rreth 500 shqiptarë nga Presheva.

Dy ditë pas hedhjes në treg të biletave, 500 bileta janë shitur, por që numri i tyre mund të rritet. Biletat për këtë ndeshje janë sjellur nga Beogradi dhe tregtarët serbë kanë thënë se numri i shitjes së tyre mund të rritet nëse ka kërkesa.

Grupi i tifozëve frikësohet se për shkak të masivitetit mund të pengohen në kufi, por që për këtë shpreson se do të ketë përkrahjen e Federatës Shqiptare.

Menu Title