.
×

Tifozët kroatë ‘kallin’ serbët, bëjnë tifo me flamur shqiptar (FOTO)Me flamur kombëtar shqiptar e me duar-shqiponjë, tifozët kroatë përkrahën përfaqësuesen e tyre kundër Italisë.

Tifozët kroatë edhe njëherë treguan simpatinë e madhe që kanë për shqiptarët.

Në sfidën kundër Italisë, ata festuan me flamuj të tyre nacional dhe me flamurin shqiptar.

Ata gjithashtu formuan me duar shqiponjën shqiptare, e gjitha për inati të tifozëve serbë.