[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Thaçi: Kosova ka synim anëtarësimin në BE dhe NATOPresidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka uruar Ditën e Evropës. Ai përmes një postimi në Facebook ka thënë se Kosova, pavarësisht sfidave, synim të vetëm e ka orientimin euroatlantik dhe pranimin në BE dhe NATO.

“U bënë 70 vjet që nga koha kur ideja për zhvillim ekonomik mes shteteve themelore të kontinentit të vjetër u bë bazë e forcimit të paqes, prosperitetit dhe vizionit të Bashkimit Evropian. Kosova si shtet i ri dhe sovran falënderon të gjitha shtetet evropiane që dhanë kontribut historik për lirinë dhe pavarësinë tonë”, ka thënë ai.

Menu Title