.
×

Thaçi e Limaj bashkë në një lokal në MalishevëIsh dy bashkëluftëtarët e UÇK-së dhe dy themeluesit e Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi e Fatmir Limaj, që tashmë janë ndarë mes veti për arsye politike, janë parë duke qëndruar “së bashku në një lokal në Malishevë”.

Se malishevasit i duan këto dy figura të larta të UÇK-së dëshmon edhe kjo foto e realizuar nga infodirekt në një lokal të Malishevës.