.
×

Teutes nuk ja ka lënë shenjë ndarja nga Blero (Foto)Pas ndarjes nga Blero, aktorja Teuta Krasniqi duket se nuk ka vuajtur edhe aq shumë. Kjo pasi aktorja ka filluar menjëherë që të merret me angazhime profesionale duke u bërë kështu pjesë e serialit ‘Zyre për gjithçka’.

Po ashtu, Teuta në çdo fotografi të postuar shihet duke qeshur dhe është shumë e lumtur, duke lënë përshtypje se asaj i ka bërë mirë kjo ndarje.

E vetmja gjë që është vërejtur tek ajo janë disa kilogramë më pak .