.
×

Tetë Motrat Muatafa në një skenë – shikoni si janë veshur (Foto)Motrat Mustafa, Sahidja e Safetja janë ndër emrat e njohur të estrades. Produktive, të pëlqyeshme dhe përherë pranë publikut.

Sahidja e Safetja nuk janë të vetmet këngëtare brenda familjes, pasi dihet që të gjitha motrat këndojnë, shkruan “Kosovarja”.
Si rrallëherë, tetë motrat Mustafa janë shfaqur së bashku në të njejtin vend, duke kënduar të gjitha njëherësh. Motrat Muatafa janë shfaqur të veshura në mënyrë elegante, secila me fustana elegant të denjë për ndejen ku janë, shkruan “Kosovarja”. Si kuptojmë, Motrat Muatafa janë veshur nga Lady House./Kosovarja/