.
×

Tërmkolli e pathyeshme në këtë komunë: Merr 1 mijë e 121 votaTërmkolli e pathyeshme në këtë komunë: Merr 1 mijë e 121 vota. Kndidatja e LDK’së Melihate Tërmkolli është shpallur më e votuara në vendlidjen e saj në Fushë Kosovë, duke marrë 1.121 vota.

Tërmkolli ka 20 vite karrierë politike, krysisht në Lidhjen Demokratike të Kosovës, por edhe në AAK’në e Ramush Haradinajt, ku u largua në vitin 2015 dhe u riktheyer përsëri në LDK.

Tërmkolli ishte një deputete e zëshme e LDK’së. Ajo u nda e e zhgënjyer pas mbajtjes së Kuvendit Zgjedhor të LDK’së, ku Isa Mustafa u rizgjedh kryetar i partisë, e kishte quajtur këtë të fundit ministër të Rrahman Morinës.