.
×

Të njohur përmes televizionit, ja si dukeshin të vegjël këta personazheNe jemi mësuar t’i shohim në ekranet e televizioneve shqiptare dhe i kemi parë shpesh të komentohen në mediat rozë, për mirë apo për keq.

Mirëpo Vip-at shqiptarë nuk kanë qenë gjithmonë kaq të rritur dhe shumë prej tyre kanë i kanë zbuluar fotot e fëmijërisë, atëherë kur bota e internetit dhe kamerat moderne të aparateve nuk ishin kaq të njohura.

 

Disa prej tyre i kanë ruajtur tiparet e të tjerë jo, por e rëndësishme është që disa mund t’i njohim pavarësisht make up-it apo ndryshimeve të tjera.

 

Në galerinë e mëposhtme ju sjellim figurat e njohura të ekranit tonë, para disa vitesh kur nuk ishin kaq të njohur./ Joq