.
×

Të martuar për 70 vjet, ndërrojn jetë duke ia mbajtur duart njëri-tjetritNorma June Platell, 90 vjeçe, dhe Francis Ernest Platell, 92, ndërruan jetë në vetëm pak momente dallim nga njëri-tjetri. Norma vuajti nga sëmundja Alzheimer dhe Francis ishte shtruar në spital pas disa rënieve që pati dhe sulmeve të vogla.

Të dytë e kanë ndarë dhomën e spitalit dhe madje shtretërit e tyre janë afruar në mënyrë që të jenë më afër njëri-tjetrit.

Për një moment, Norma kishte frymëmarrje jo të zakonshme, e Francis dukej i shqetësuar. Dhjetë minuta më vonë, infermierja ishte kthyer që të shikonte gjendjen e tyre. Në ato pak minuta, ata kishin ndërruar jetë.