.
×

Tash është e virgjër, nuk do të bëjë seks edhe tre muajManekenia braziliane Indianara Carvalho, e cila ka fituar titullin e prapanicës më të mirë është shpallur miss boom boom është bërë përsëri e virgjër.

22 vjeçarja iu është nënshtruar një operacioni me të cilin ka arritur të kthejë virgjërinë.

„Operacionin e kam bërë për shkak të inicizimeve që do ti bëjë. Do të pozoj e zhveshur, nuk do të ndihesha shumë mirë po të mos isha ashtu sic kam ardhur në këtë botë. Po ashtu, shpresoj se pas këtij akti do të më respektojnë më shumë pronaret e titujve mis boom boom“ ka thënë ajo.

Ajo ka thënë se do ta shfrytëzojë virgjërinë një dashuri të re, dhe se nuk do të bëjë seks pa e gjetur mashkullin e duhur.
për shkak të operacionit asaj i duhen edhe tre muaj që të përmbahet nga seksi për shkak të reknstruimin të himenës.