[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Talenti që “imiton” Bruce Lee-n, do shkriheni së qeshuriShumë nga ne kemi talente të ndryshme.

Por, talenti i këtij emisioni nuk duket të jetë imitimi i Bruce Lee sa është guximi.

Ai shkoi në një emision televiziv duke pretenduar se imiton Bruce Lee-n dhe lëvizjet e tij.

Shikojeni videon për më shumë.

VIDEO

Menu Title