.
×

Talenti 12-vjeçar që e çmend publikun12 vjeçari, Shaheen Jafargholi, dukej mjaft i shqetësuar kur juria britanike e “X Factor” e ndaloi qysh në fillim të këngës me të cilin ai dëshironte të bindte jurinë se ka talent për të kënduar.

Kritiku i njohur, Simon Coëell, i tha se paraqitja e tij thjeshtë nuk funksiononte dhe për këtë e ndaloi atë sapo filloi të këndojë.

Në vend që të qajë dhe të largohet me vrap, Shaheen bën diçka të jashtëzakonshme…ai e zgjedh një këngë duke mahnitur të gjithë.

Për tu bindur se nganjëherë nuk është e thënë të arrish sukses me përpjekjen e parë, Shaheen është shembull që mos heqja dorë nga përpjekja edhe atëherë kur je i dëshpëruar, të realizon edhe ëndrrën më të madhe në jetë.

Ndiqni videon dhe binduni: