.
×

Tahiri dhe Hamza diskutuan për Ligjin për QeverinëKoordinatori Nacional për Reforma Shtetërore, Besnik Tahiri, është takuar me ministrin e Financave, Bedri Hamza. Në takim ata kanë biseduar për Ligjin për Qeverinë dhe reformat në fushën e inspektimeve.

Tahiri përmes një postimi në Facebook ka thënë se me ministrin Hamza janë dakorduar që bashkërisht këto reforma t’i shtyjnë përpara.

Postimi i plotë:

Pata nderin të takoj Ministrin Bedri Hamza, me të cilin diskutova dy tema kryesore: Ligjin për Qeverinë dhe reformat në fushën e inspektimeve. Me Ministrin Hamza u dakorduam që bashkërisht këto reforma ti shtyjmë përpara dhe se këto dy ligje e komplementojnë qëndrueshëm reformën në administratën e shtetit.