.
×

Tahir Veliu: Askush nuk mund të ndal jetësimin e Shqipërisë së Bashkuar 

Realiteti është se ashtu siç flasim dhe veprojmë ndaj grekve, të njejten e bëjë edhe ndaj armiqve tjerë; ndaj turqve, serbve, sllavobullgarve dhe krijesave të tjera artificiale, që vetquhen gjoja si komb. Por, është një vërtetë tjetër se grekofilët, turkofilët, serbofilët dhe të tjerët, zihen mes tyre se “pse Tahir është ndaj njerit, apo tjetrit armik”, e harrojnë të mjerët se une Tahir Veliu jam vetëm për kombin dhe flamurin tim.

 

Une jam kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, e cila në Programin Politik dhe Platformën për Shqipëri të Bashkuar synim kryesor ka bashkimin fizik të trojeve shqiptare të aktit juridik të 28 nëntorit të vitit 1912 të Kuvendin Mbarëkombëtar të Vlorës. Vet emri Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar tregon saktësisht se për çfarë jemi krijuar dhe egzistojmë; pra PËR SHQIPËRI TË BASHKUAR, e jo për armiqtë! Nëse nuk disa nga ju, qëllimisht postoni përgjigjje të pregaditura me urdhëra të pronarve tuaj, atëherë ky është problem i juaji, ndërsa propaganda juaj armiqësore do të fshihet.

 

Askush nuk mund të ndal procesin e jetësimit të Shqipërisë së Bashkuar, por pyetje thëlbesore është se “A jeni me NE apo me ATA!”

 

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar