.
×

Tag Archives: psd

PSD hap zyrën në Gjilan

Në praninë e mbështetësve të shumtë, kryetari Shpend Ahmeti dhe sekretarja e përgjithshme, Aida Dërguti, paraqiten parimet themelore dhe synimet politike të PSD-së. Siç njofton PSD, duke i falënderuar bashkëqytetarët…