.
×

Tag Archives: politike

Betejë për primat politik

Tashmë është e qartë se ekziston një betejë për faktorizim, ndërmjet krerëve të institucioneve të larta të Kosovës, përkatësisht ndërmjet presidentit Hashim Thaçi dhe kryeministrit, Ramush Haradinaj, vlerësojnë njohësit e…