.
×

Tag Archives: Luana

Golden Eagle  dhe Luana bashkë! 

Moderatorja televizive dhe këngëtarja shqiptare Luana Vjollca, është imazhi më i ri i pijes  energjike  Golden Eagle.  Kompania Frutex dhe moderatorja shqiptare, Luana Vjollca, kanë arritur marrëveshje, që e njëjta  të jetë imazhi më i ri i pijes energjike Golden Eagle.   Imazhi i moderatores shqiptare do të jetë pjesë e kanaqeve të Golden Eagle, po ashtu e njëjta do  të jetë edhe pjesë e një spotit publicitarë i cili do të shfaqet ne media.  Luana Vjollca, është një moderatore dhe këngëtare e mirënjohur në trojet shqiptare, ku përmes  këngës dhe emisioneve televizive ka arritur te rrëmbej zemrat e publikut mbarë shqiptar, të cilën  kompania Frutex e ka përzgjedhur qe te jetë imazh i brendit dhe pijes energjike  Golden Eagle.