.
×

Sylë Hoxha: Prokuroria po heton 130 personave të dyshuar për terrorizimKa nisur punën konferenca “Sfidat në luftimin e krimit të organizuar, terrorizmit dhe bashkëpunimi në Evropën jug-lindore”.

Kjo konferencë që pritet të zgjas dy ditë do të diskutohen tema të ndryshme të këtyre dukurive. Derisa të pranishëm do të jenë drejtues të institucione shtetërore të Kosovës, dhe të vendeve te ndryshme te rajonit.

Sylë Hoxha, ushtruesi i detyrës se Kryeprokurorit të Shtetit ka thënë se janë duke hetuar h130 persona të dyshuar për terrorizim.