[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Studentët  kërkojnë lirimin e Ramushit! Ja arsyet e tyre: 

Erblina N. Tahiraj –  Studentet e Universitetit te Prishtines kerkojne lirimin e Ramush Haradinajt. Boapress ka intervistuar disa prej tyre dhe ja cka thone ata.

Unë jam Rita Duriqi, studente në departamentin e shkencave politike. Unë kërkoj lirimin e njeriut tonë, Ramush Haradinaj, sepse në këtë mënyrë respektohet lufta jonë e pastër për çlirim. Haradinaj ishte çlirimtar, e jo kriminel dhe vendi i tij është këtu me neve që i kemi borxh lirinë tonë.

 

Unë jam Drilon Gashi

Student i Fakultetit Universiteti I Prishtines Ekonomik-drejtimi Marketing, ka ardhur koha e drejtësisë. Unë jam për lirimin e Ramush Haradinajt.

 

Unë jam Venis Zeka, kryetar i departamentit të shkencave politike unë nuk dua që të vazhdojnë padrejtësitë ndaj popullit tim. Ramush Haradinaj është një nga ne. Unë kërkoj lirimin e tij.

 

Unë jam Blerona Selimi. Studente e Fakultetit të Edukimit dhe kërkoj lirimin e Ramushit sepse Kosova ka nevojë për njerëz që duan të mirën e vendit.

 

Unë jam Ardit Ternava. Student në Fakultetin Filozofik. Kosovës i duhen njerëz si Ramushi. Duam lirimin e tij.

 

Une jam Amir Kuqi Student i Universitetit te Prishtines , aktivist Politike, i arrestuar Politike gjithmone per një të ardhme më të mirë çdo herë i frymëzuar nga heronjte tane, Ramushi ishte i drejt në padrejtsin qe ndodhi ne Kosove andaj kur Drejtesia erdhi per popullin Shqiptar, padrejtsia duhet te ik me kthimin e Ramushit.

 

Emri im është Shenaj Dumnica. Jam studente e Shkencave Politike. Ne mësojmë ligje dhe drejtësi. Ne duam ligj dhe drejtësi prandaj duam kthimin e njeriut tonë në Kosovë.

 

Unë jam Albana Bucaliu. Jam studente dhe kërkoj drejtësi. A nuk janë pak gjithë ato vite i prangosur por i pafajshëm?

A nuk janë pak ato vite larg familjes së tij?

A nuk janë pak vite sakrificë?

Lirojeni Ramushin!

Jam Dritan Syla student i shkencave Politike vije nga qyteti i Skenderajt

#Liria qe ne kemi eshte e gjymte keshtu si eshte andaj bej thirrjebse nese dojme nje liri te plotebte lirohen djemt tane qe mbahen tw burogosur padrejtesisht kerkoi lirimin e heroit time #Ramush Haradinaj

Une jam Violeta Blakçori. Jam studente. Dhe jam e bindur që Ramush Haradinaj është i pafajshëm. Ai do jetë shpejt në mesin tonë. Duam kthimin tend!

Falenderoj studentët për bashkëpunimin!

Ramush, Kosova po të pret!

Menu Title