.
×

Sot ndërroi jetë kryetari i nderit të Lidhjes Shqiptare në botë, Mikel KuzhniniPërzëmersisht ju shpreh ngushëllime familjes Kuzhnini, posaqërisht i shpreh ngushëllime vëllaut të ti binjak z. Simon Kuzhnini , Lidhjes Shqiptare ne botë, dhe të gjithë shqiptarëve anë e kënd botës..

Mikeli kontribuoj shumë çeshtjes se bashkimit kombëtar.. Pushoft ne paqe shpirti i tij.. Lavdi veprës së tij.

Në emër të LSHAKSH

Pal Sokoli