[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit, kjo është arsyejaBotapress 28 Maj – Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë sot mbledhjen e radhës dhe temë e diskutimeve janë gjithsej shtatë pika. Kërkesa e KOSTT-it për miratimin e Planit të biznesit të rishikuar dhe të buxhetit të rishikuar për 2020, Propozim-Rregullorja për rendin dhe qasjen e mediave dhe të publikut në punën e Kuvendit,

Propozim- Rregullorja për shfrytëzimin e automjeteve të Kuvendit, raporti i shpenzimeve të Kuvendit janar-mars 2020, shpenzimet e telefonisë mobile dhe reprezentacionit, mbulimi i shpenzimeve të telefonisë mobile dhe harmonizimi i akteve të Administratës s Kuvendit me ligjet përkatëse, janë temat që do të diskutohen nga anëtarët e Kryesisë së Kuvendit.

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit do të fillojë në ora 12:00.

Menu Title