[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

SMARTLYNX, edhe njё kompani e rё ajrore europiane nё Aerportin Ndёrkombёtar tё Prishtinёs ‘Adem Jashari’Prishtinё, 5 Gusht 2020- Smartlynx ateroi pёr herё te parё sot nё Aeroportin Ndёrkombёtar tё  Prishtinёs (ANP) ‘Adem Jashari ‘LKIA, me planifikimin e fluturimeve pёr nё shtetin e Gjermanisё.

Smartlynx do tё stacionoj njё aeroplan nё ANP ‘Adem Jashari’ nga ku do tё shёrbej me  frekunecat dy herё nё javё pёr Munich dhe dy herё nё javё pёr Stutggart.

Smartlynx ёshtё njё kompani ajrore mё njё pёrvojё 28 vjecare nё fushёn e transportit ajror dhe nё ANP ‘Adem Jashari’ fluturimet do t’i realizoj me Airbus 320 me kapacitet prej 180 ulёsesh.

Menu Title