.
×

Skandaloze: Mësuesi refuzon mirënjohjen e Ramiz Lladrovcit, ja arsyeja shokuese (Foto)Botapress, 12 Tetor

Komuna e Drenasit ka ndarë mirënjohje për disa nga veteranët e arsimit, shkruan Botapress.

 

Një nga veteranët e arsimit që i’u nda mirënjohje për kontributin e dhënë për arsimim dhe edukim është edhe mësuesi Xhemë Binaku.

Mirëpo siç bëhet e ditur, veterani i arsimit nga Drenasi, Xhemë Binaku ka refuzuar këtë mirënjohje me arsyen që nuk mund ta pranojë një mirënjohje të tillë nga një ish-nxënës i dobët siç ka qenë  Ramiz Lladro

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci edhe më herët është ‘akuzuar’ që ka pasur nota të dobëta sa ka qenë nxënës.

/Botapress

Më poshtë Botapress i’u sjell mirënjohjen e refuzuar nga veterani i arsimit Xhemë Binaku: