.
×

Skandaloze: Ja si i kryejnë ritet fetare kadetët e Policisë së Kosovës në poligonin e gjuajteve në Vushtri?Kjo fotografi është realizuar në poligonin e gjuajtjeve në Vushtrri dhe aty shihen kadetët e policisë së Kosovës. Këta kadetë pritet që në muajin mars të marrin diplomat.