[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Si po e përmbyll vitin Anita Haradinaj?Është një nënë shumë e kujdesshme, një bashkëshorte shumë e mirë, po ashtu është edhe një kolege/shoqe shumë e mirë e estradës.Perveç që ka njohuri të madhe për prezantimin, rrjedh prej një familje shumë të këndshme, prezantues dhe intelektual, e ajo është Anita Haradinaj. Ndonëse e angazhuar në profesionin e saj si moderatore, asnjëherë nuk i lë anash familjen e sidomos fëmijët, e cila mesa duket iu ndihmon shumë rreth obligimeve shkollore.Përmes një fotografi të postuar, ajo shihej duke i ndihmuar djalit të përfundojë një projekt biologjik, të cilët dukeshin mjaft të përkushtuar në punimin e tij.Ndër të tjera, ajo kishte thënë me pak fjalë: “Duke e përmbyllur vitin me një projekt biologjik” .Siç kujtojmë, Anita është nënë e tre fëmijëve të mrekullueshëm.

Menu Title