.
×

Si mundet kjo dhi të qëndrojë në telat e rrymës? (VIDEO) 

 

Nganjëherë hamendësojmë se si ka ardhur puna deri te një situatë e caktuar.

 

Një nga ato momente mund të gjendet edhe në këtë video të publikuar nga faqja e NTD Life në Facebook që shfaq një dhi e cila çuditërisht ka arritur të hipë dhe të ngujohet në telat e rrymës.

 

Më vonë gjatë videos, shihen disa persona duke ia zgjatur shkallët dhe duke e shpëtuar dhinë.

 

Për më shumë, shikoni videon më poshtë:

 

How can this goat be hanging from the power line?Credit: Newsflare

Publié par NTD Life sur dimanche 16 juillet 2017