.
×

Shtoji uthull luleve, do befasoheni nga ajo që do ju ndodhëJo të gjithë i dinë përdorimet mahnitëse dhe përfitimet e uthullës. Për shembull a e dinit se këtë përbërës mund ta përdorni edhe në kopshtin e shtëpisë suaj?

Ndalo shpenzimin e parave në kimikate për të hequr qafe farën e keqe. Në vend të kësaj, provoni të shtoni uthull në farën e lules. Acidi acetik në uthull do të ndalojë rritjen e farës së keqe dhe nuk do të dëmtojë tokën.

Një përzierje e uthullës me pak ujë do ti mbajë milingonat dhe brejtësit jashtë kopshtit tuaj.

Ju gjithashtu mund të shtoni 2 lugë uthull dhe një lugë sheqer në një gotë ujë. Më pas ia shtoni vazos me lule. Ato do të qendrojnë të freskëta për një kohë të gjatë.