.
×

Shqipëri, kosovari Gent Cakaj ministër për EuropëKryeministri Edi Rama tha se kabineti qeveritar ka nevojë për rifreskim dhe e nisi me shkarkimin e ministrave me rradhë, shkruan Botapress.info

Ai tha se ministri për Europën dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati e ka perfaqesuar denjesisht Shqiperine por ka ardhur koha ti perkushtohet Shkodres, dhe te zevendesohet me zevendesministrin,  Gent Cakaj.

Gent  Caka do të jetë ministri i ri për Evropën dhe Punët e Jashtme në vend të Ditmir Bushatit, shkruan Botapress.info