[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shpëtim Desku ka një porosi për Sindikalistët e Arsimit…Përveç prindërve dhe qeveritarëve që janë deklaruar kundër grevës së arsimatrëve të organizuar nga Sindikata e Arsimit të Pavarur të Kosovës, shoëmeni i njohur Shpetim Desku ka reaguar në një mënyrë të veçantë kundër grevës së sindikalistëve të arsimit. Duke u nisur nga “tradita” e vizitës së bijave në familje të babës sa herë që fëmijët kanë pushim, Desku ka “mallkuar” sindikalistës me këto fjalë: “Oj sindikat e SBASHK-ut na kallen bijat bre i lumi Allah ju “kallt”, ka shkruar Shpëtim Desku në Facebook, përcjellë Botapress.

Menu Title