.
×

Shpërthim me tritol në Shkodër, tre të plagosur (Video) 

Shpërthim me tritol në Russ të Shkodrës. Mësohet se nga shpërthimi kanë ngelur të palgosur 3 persona. Ngjarja ka ndodhur rreth 100 metra larg komisariatit të policisë.

 

Si pasojë janë shkatërruar një motor dhe një makinë në trotuar. Po ashtu mësohet se te ndërtesa pranë, në katin e dytë ndodhen zyrat e shoqatës ‘Rozafa Moraça’, një shoqatë serbo-malazeze.