.
×

Shpërthen humori për anulimin e debatit të Shpend Ahmetit në KTV 

 

Pas anulimit të debatit në KTV të kandidatit të VV Shpend Ahmeti, në rrjetin social Facebook kanë shpërthyer postimet dhe fotografitë plot humor e sarkazëm.

Një prejt tyre është ky që shihni në foto.