[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shpërndarja e 170 eurove, vjen reagimi i fundit nga Avdullah HotiBotapress 6 Gusht – Kryeministri Avdullah Hoti, ka bërë të ditur se janë duke u bërë përgatitjet për pagesat për punëtorët e mbetur të papunë, qiratë e ndërmarrje dhe familjet pa të ardhura.

Në një shkrim në Facebook, Hoti gjithashtu ka thënë se janë duke u bërë planin e shpërndarjes së mjeteve për masat e rimëkëmbjes ekonomike, i cili plan do të miratohet në Qeveri së shpejti.

Shkrimi i kryeministrit Hoti:

Përmes Ministrisë së Financave dhe ministrive të linjës, po bëjmë përgatitjet për pagesat për punëtorët e mbetur të papunë, qiratë e ndërmarrje dhe familjet pa të ardhura.
Gjithashtu, po bëjmë planin e shpërndarjes së mjeteve për masat e rimëkëmbjes ekonomike, i cili plan do të miratohet në Qeveri së shpejti.

Menu Title