[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve në Suedi boton dy libraKryetari i Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI Albani”, Suedi, z. Hysen Ibrahimi, i ftuar në emisionin URA, te Artur Bejzade, për të folur rreth dy botimeve të reja nga kjo shoqatë: Librin”TË DASHUROSH NUK ËSHTË MËKAT”, një antologji me 185 poezi, e përmbledhur nga 48 autorë, në mërgatë dhe në trojet etnike shqiptare.

Autorë të librit janë Ymrije Beqiri dhe Hysen Ibrahimi. Si dhe për librin, “TI JE DORA E ZOTIT” i autorit Bahri Shyti, botimin e të cilit e ka bërë, poashtu Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, Suedi.

Intervistën e keni në video:

Menu Title