.
×

Shokuese: Ja çfarë u pa në Viva Fresh StoreKompania ‘Viva Fresh Store’ e cila merret me shitjen e produkteve si ushqimore, higjenike, atyre të plastikës dhe produkteve tjera, duket se nuk kujdeset shumë për higjenën e tyre.

Një lexues i Botapress, ka dërguar një video ku shihet malli i kësaj kompanie brenda deposë ku bëhet grumbulli i tij.

Gjendje në të cilën shihet ky mall, është i tmerrshëm. Nuk dihet nëse ky mall në fotografitë e siguruara , është me afat të skaduar, apo i njejti futet për shitje tek konsumatorët.

Kjo video është realizuar në ‘Viva Fresh Store’, dega në Gjakovë.

video