[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shkodrani Erdis Gucija vjen me një projekt të radhës 

Erdis Gucija nga Shkodra është në një moshë te re per sukseset që ka bëre, por mjaftë i njohur në qytetin e tijë në Shkodêr, Erdis Gucija është edhe një fitues i një organizimi në shkodër me një super qmim të fituar, Erdisi përveq sukseseve të tije një moshe mjaftë e re por njihetë shume edhe për skandale të ndryshme dhe skena të tije të guximshme. Erdisi premtone shumë për Gazeten tonë që do të kete një befasi për të gjithe fansat e tijë në të ardhmën dhe suksesi i tijë nuk do të ketë fund. Erdisi pritet të vijë me shume Projekte të reja.

Menu Title