.
×

Shkëndija iu bën marketing të pasmeve me dhe pa teshaShkëndije Mujaj ka publikuar një seri fotografish për të promovuar përsëri ‘asetin’ e saj gati të vetëm- të pasmet.

Në këto fotografi ajo e tregon atë të veshur dhe të zhveshur.