.
×

Shkenda Dubova e bën në bari! (Foto)Nuk ia ndinë fare Shkendës kur është fjala për dashuri.

 

Duket se këngëtarja gjilanase ka një dashuri të veçantë për natyrën, shkruan “Kosovarja”. Kjo duke u bazuar se Shkenda Dubova pak minuta më parë në profilin e saj në facebook, shihet se ka vendos një foto ku shihet e shtrirë në barë. Dhe kjo foto që do ta shihni edhe tani, na e sjell një Shkendë të ëmbël siç është ajo.

Por e veçanta e fotos është se ajo është shtrirë në bari, dhe duket shumë verore, pavarësisht se jemi duke hy në stinën e vjeshtës.