.
×

Shisnin polisa të sigurimit për udhëtime jashtë Kosovës, arrestohen 

Tre persona janë arrestuar nga policia e Kosovës në Prishtinë, pasi dyshohet se kanë shitur polisa të sigurimit të veturave për udhëtime jashtë Kosovës, më mënyrë të jashtëligjshme, shkruan Gazeta Metro.

Këtë e ka bërë të ditur Policia përmes raportit zyrtar, kurse gjithashtu ka njoftuar që ka sekuestruar edhe një laptop, një shtëpizë kompjuteri dhe dokumente si prova materiale.

Arrestimi i të dyshuarve është zhvilluar dje rreth orës 15:00