[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shikoni fytyrën e Burdushit pasi shteti i hyri në shtëpi (Foto)Po vazhdon bastisja në shtëpinë e Burdushit. Shumë gazetarë po ndodhen në vendin e ngjarjes në të cilën ndodhet edhe protagonisti kryesor i kësaj ngjarjeje, Burdushi.

Policia dhe Prokuroria në shtëpinë e mjekut popullor, Hysri Peqani, ka gjetur armë, plumba, para, CD, telefona mobilë dhe vula. Përderisa shtëpia po i kontrollohet brenda saj ndodhen edhe anëtarët e tjerë të familjes së tij.

Menu Title