.
×

Shikojeni se si imitohet Haradinaj, Edi Rama, Salih Berisha, Gazi, Sinan Vllasaliu, Shako Hoxha, Dani, Milaim Zeka….Pa dyshim se Kosova ka shumë talent të fushave të ndryshme. Por në emisionin Fol Shqip Show, ka pasur emitime të jashtëzakonshme.

Dy të rinj, kan emituar figurat publike si Ramush Haradinaj, Edi Rama, Salih Berisha, Gazi, Sinan Vllasaliu, Shako Hoxha, Dani, Milaim Zeka, Alban Skenderaj, Adem Ramadani dhe shumë të tjerë.

VIDEO