.
×

Shikojeni momentin kur i bie të fikët nga frika! Lojërat e tilla janë mjaft të rrezikshme dhe qesharake në të njejtën kohë, shkruan Botapress.info

Ky moment është bërë tejet qesharak kur nga frika e madhe ndaj lartësisë i bie të fikët me sy hapur.Këto lojëra cilësohen mjaft problematike për personat që kanë fobi lartësinë.

Shikojeni videon nga ky moment:

Kliko Ketu