.
×

Shi e breshër në Prishtinë (Video)Pas temperaturave të larta që mbuluan vendin javët e fundit, në disa pjesë këtë të shtunë ka pasur reshje shiu.
Në Prishtinë përveç shiut, ka pasur edhe rënie breshëri.

Shi bashkë me breshër ka rënë për disa minuta pa ndërprerë dhe këtë mund ta shihni përmes pamjeve të mëposhtme.